Profil: Vores vision, mission og værdier

Home
Profil

 

Vores historie_KLAVS_2012-10-09[G1XML]_PRI44_81743180-ANNI-KK-RIGA.indd

Hvide Sande Blikkenslagerforretning blev grundlagt i 1970 af Sven Göhring. I 1986 kom Kenneth i lære og kunne i 1990 skrive VVS-montør på visitkortet. Efter et par år væk fra virksomheden, blev Kenneth igen ansat og efterhånden kom et generationsskifte på tale. Kenneth blev autoriseret VVS-installatør i 2003 og samme år overtog han virksomheden og flyttede ind i huset på Ternevej, med sin familie. I dag består firmaet af Kenneth (ejer), Tove (medhjælpende hustru) og Dennis (VVS-montør).

Det kan vi

Vores primære arbejdsområde er VVS – Ventilation, Varme og Sanitet. Det vil sige, at hvis man skal have skiftet en pakning i vandhanen, lavet nyt badeværelse eller installeret en energibesparende varmepumpe, så kontakter man Hvide Sande Blikkenslagerforretning. Vi udfører jobs for både private og erhvervskunder.

Vi udfører også gerne blikkenslager-opgaver, som f.eks. skotrender, inddækninger og tagrender. Blikkenslagerarbejdet udfører vi i zink og kobber. Er det en skorstensinddækning der skal laves, udføres den ikke i bly, da det er forbudt, men i stedet i Wakaflex som er et meget anvendeligt erstatningsprodukt.

Autoriseret VVS-installatør

Loven kræver at det bagvedliggende VVS-arbejde – som f.eks. rørene i væggen der sidder bagved vandhanen, kun må udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det kræver en 2-årig uddannelse at blive VVS-installatør og derefter skal man som virksomhed udføre kvalitetssikring af sit arbejde – kvalitetssikringen bliver kontrolleret hvert andet år og overholdes kravene ikke, mister man autorisationen.

Vi er medlem af DS – Dansk Smedemesterforening. Det betyder at vi også er registreret under DS-garanti, som sikrer at en privat kunde, der indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet fejlen.

Hvide Sande Blikkenslagerforretning | Ternevej 2, 6960 Hvide Sande | Tlf.: +45 2086 2987 | E-mail: blikogvvs.dk